İyi ki varsın Kampist!

İnternetin artık el atmadığı bir alan yok, internet direk birşeye el atmıyor tabi kullanmayı bilen aklı başında insanlar gerekli olan yerleri buluyor. En çok müzik sektöründe etkisini hissettiğimiz, yeni grupları keşfettiğimiz internetin en büyük nimetlerinden biri kesinlikle Kampist.

Foça Rock Festivali öncesinde tanıştığım Burak Saral’ın yürüttüğü bu site ve organizasyonları takip etmenizi öneririm zira hayalini kurduğunuz ama ekip arkadaşı, yer ya da cesaret bulamadığınız etkinliklerin içinde bulacaksınız kendinizi geçmişte yaptığı paraşüt eğitimi bu ay içinde yapacağı paintball etkinliği gibi. Bunun yanı sıra hafta sonları için güzel kaçamak kampları da olmakta.

Paraşüt eğitimine gitmeyi çok istemiştim ama malesef kaçırmıştım. Paintball etkinliğiniyse kesinlikle kaçırmaya niyetim yok zira yıllardır hayalini kurduğum ama ekibi bir türlü kuramadığım bir hadise. Bunun yanı sıra yakınlarda bir ATV safari ve Buz pateni etkinliği var gene ikisi de yapmayı isteyip de ertelediğim hadiseler işte sırf bu yüzden; İyi ki varsın kampist

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları